Левски е получил лиценз за участие в Ефбет лига за сезон

...
Левски е получил лиценз за участие в Ефбет лига за сезон
Коментари Харесай

"Левски" получи лиценз под условие

" Левски " е получил лиценз за присъединяване в Ефбет лига за сезон 2020/21, само че под изискване, заяви Dir.bg. Лицензионната комисия към БФС позволява клуба за присъединяване в елитната дивизия, защото той е извършил изискванията за финансовата 2019 година, която се взима поради сега.

От " Левски " са показали погасителен проект за изчистване на отговорностите, насъбрани от началото на 2020 година Именно това е изискването, което би трябвало да бъде изпълнено. Според информацията, с сходен статут са още три клуба - " Черно море ", " Локомотив " (Пд) и " Царско село ". Всички те имат разнообразни проблеми за изчистване, с цел да бъдат изцяло изрядни, само че също ще стартират сезона.

Все още обаче " Левски " няма разрешение за присъединяване в евротурнирите, защото би трябвало да уреди някои финансови отговорности, с цел да показа изрядна документи пред УЕФА. Срокът за това е 30 юли.

В опит за решение на финансовите проблеми, от " Левски " продължиха с освобождението на скъпоплатени футболисти. Днес беше разтрогнат по взаимно единодушие договорът с португалеца Филипе Нашименто. Той бе в тима от началото на 2018 година и досега записа 39 мача и 3 гола за " сините ". Преди това, при започване на май, " Левски " се раздели със сънародника му Нуно Рейш. Също по този начин не бяха възобновени договорите на вратаря Милан Миятович и халфа Хали Тиам.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР